aviz juridic

termeni de utilizare

 

Takeda este onorată să vă pună la dispoziție acest website și conținutul său în scopuri informative generale. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile referitoare la utilizarea website-ului nostru. Takeda va depune toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor în momentul adăugării lor în site. Vă rugăm să rețineți, însă, că Takeda nu poate garanta acuratețea informațiilor și nu își asumă niciun fel de răspundere pentru pierderile sau pagubele cauzate de utilizarea acestor informații. Informațiile pot fi modificate de către Takeda în orice moment, fără a vă anunța. Utilizând acest website, sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, fără limitare sau calificare.

 

utilizarea materialelor și a drepturilor de proprietate intelectuală

 

Drepturile de autor din acest site aparțin companiei Takeda. Toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală sunt rezervate. Takeda vă autorizează să copiați materiale publicate pe acest website doar pentru uz necomercial, cu condiția ca orice copie pe care o faceți acestor materiale să păstreze toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate.

 

link-uri către website-urile terților

 

Website-ul poate conține, din când în când, link-uri hipertext către site-urile terților. Takeda nu este responsabilă și nu își asumă nicio răspundere cu privire la informațiile sau opiniile de pe oricare alt astfel de site. Deoarece Takeda nu are control asupra acestor website-uri și deoarece conținutul acestora poate fi modificat fără notificare către Takeda, este responsabilitatea utilizatorului site-ului să se asigure că orice informație accesată este exactă și că software-ul descărcat de pe site-ul respectiv este gratuit și nu conține virusuri sau orice alte elemente cu caracter distructiv. Takeda nu își asumă nicio responsabilitate în privința pagubelor, daunelor, costurilor sau răspunderilor suportate prin intermediul oricărui astfel de material descărcat.

 

informațiile nu înlocuiesc sfaturile profesioniștilor din domeniul sănătății

 

Informațiile de pe website sunt destinate exclusiv pentru a oferi cunoștințe pe teme de sănătate. Aceste informații nu trebuie considerate a fi complete și nu trebuie utilizate în locul vizitelor, convorbirilor, consultațiilor sau sfaturilor unui medic sau al unui alt profesionist din domeniul sănătății. Takeda nu recomandă autogestionarea problemelor de sănătate. Întrebările legate de asistența medicală trebuie să fie discutate prompt cu un medic sau cu un alt profesionist din domeniul sănătății. Informațiile de pe acest website nu înlocuiesc sfaturile medicale și nu ar trebui să conducă la o întârziere în căutarea unui astfel de sfat.

 

informațiile nu sunt neapărat exacte, complete sau actuale

 

Informațiile accesate pe website nu sunt exhaustive. Takeda depune eforturi rezonabile pentru a include informații exacte și actuale, acolo unde este posibil, dar nu oferă garanții sau reprezentări cu privire la exactitatea sau deplinătatea acestora. Aceste informații sunt furnizate „așa cum sunt” fără garanție de niciun fel, explicită sau implicită, incluzând, dar fără a se limita la garanția implicită pentru un anumit scop. Takeda nu este responsabilă pentru daunele cauzate computerului în urma utilizării site-ului. Takeda nu oferă nicio reprezentare sau garanție că accesul la website va fi disponibil în timp util, va fi neîntrerupt sau va fi fără erori. Takeda nu garantează că aceste pagini sau serverul care le pune la dispoziție sunt lipsite de virusuri sau alte elemente dăunătoare. În niciun caz, Takeda, filialele și afiliații săi, și directorii, angajații, agenții, reprezentanții, furnizorii de informații și licențiatorii, precum și moștenitorii și delegații acestora nu pot fi făcuți responsabili pentru niciun prejudiciu direct, indirect, accidental, specific, special, grav sau de altă natură, chiar dacă au fost înștiințați privind posibilitatea unor astfel de prejudicii. Excluderea de mai sus poate să nu se aplice în jurisdicții care nu permit excluderea garanțiilor implicite.

 

informație

 

Orice informație personală identificabilă în comunicările electronice către acest website este reglementată prin notificarea Takeda privind confidențialitatea.